tag:blogger.com,1999:blog-148864310874640956.post7249140822911168928..comments2024-02-24T10:58:48.936+02:00Comments on Taistelutahto: Välimerellinen pastavuokaLottehttp://www.blogger.com/profile/07502291519960685260noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-148864310874640956.post-16735889502909919242017-01-24T10:58:42.334+02:002017-01-24T10:58:42.334+02:00Joo, jossain vaiheessa teinkin noita keittoja, mut...Joo, jossain vaiheessa teinkin noita keittoja, mutta tuo 40 astetta oli tosi vaikea arvioida. Vitamixilla saa kyllä tehtyä ihan höyryävän kuumia keittoja kun antaa vaan pyöriä riittävän kauan, se on tosin sitten ihan sama (raakaruoan suhteen) tekeekö sen liedellä vai ei. En oikein myöskään keksinyt mitä siihen laittaisi nesteeksi, että tulisi hyvää. Kookosmaito oli ainut mikä toimi, mutta se ei ole raakaa. Lottehttps://www.blogger.com/profile/07502291519960685260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-148864310874640956.post-76580430454555101122017-01-23T18:13:54.761+02:002017-01-23T18:13:54.761+02:00Miksi et tee vitamixilla itsellesi kypsennetynvega...Miksi et tee vitamixilla itsellesi kypsennetynvegaaniruoan lisäksi 40 asteeseen lämmitettyjä raakakeittoja.eikö se olisi sekä raakaa että lämmintä?Miten lämpimäksi vitamix lämmittää raakakeiton?Tuleeko siitä ihan samanlämpöstä kuin jos lämmittäisi hellalla? Ajattelen, että pitäisi keksiä keinoja tehdä raakaruoasta enemmän kypsennetyn kaltaista mutta kuitenkin niin että ravintoarvot ja terveellisyys pysyisi yhtä hyvänä.Anonymousnoreply@blogger.com