maanantai 5. joulukuuta 2016

Tattaripastaa


Olen löytänyt aivan ihanan pastan lähi-Prismastani. Se on 100 % luomutattaria, eikä mitään muuta. Hintakin on gluteenittomaksi pastaksi edullinen. Syön nykyään aika usein tätä pastaa jollain raa'alla avokadokastikkeella, jolloin annos on ainakin puoliksi raaka ja vielä enemmän raaka, mikäli sen syö runsaan salaatti- ja ituannoksen kera.



Raakaan Pastakastikkeeseen muussaan yleensä pehmeää avokadoa persiljan tai korianterin ja Herbamaren kanssa. Joskus laitan joukkoon sitruunaa, valkosipulia tai kevätsipulia. Päälle laitan vielä ravintohiivaa parmesaaniksi. Ylimmässä kuvassa on lisäksi paistettuja suppilovahveroita ja mustatorvisieniä kastikkeen päällä makua tuomassa. Välillä teen avokadoista "avokado-pastaa" sitruunan, chilin, paprikan, öljyn ja valkosipulin kanssa.


Toki joskus teen myös lämpimiä kastikkeita, jolloin koko annos on alle 50 % raaka, mutta sitäkin paremman makuinen. Yllä olevassa kuvassa on tattaripastaa tuoreilla herkkusienillä kookoskermakastikkeessa. Joskus käytän ihan kaupan valmiita sokerittomia tomaattikastikkeita, nekin toimivat tattaripastan kanssa hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti