Vegaaniruokaa, versoja ja vihermehua matkalla kohti kokonaisvaltaista terveyttä
keskiviikko 13. elokuuta 2014
Huhuu
Lukeeko tätä blogia vielä joku? Jos lukee, niin mistä aiheesta haluaisitte postauksia? :)
Alla kuvia viimeaikojen kokkailuistani. Kaikki raakaa tietysti.
Hei! Kiitos herkullisista kuvista! Ja mielenkiintoisesta ja tietorikkaasta blogista. Olenkin jo aiemminkin kysellyt sinulta vinkkejä, näin jälkikäteen niistä vielä kiitokset :). Nyt kysyisin, mitä tattaria käytät idätykseen? Muuten varmaankin aina vaan uusia ja hyviä raaka/elävän ravinnon ruokaohjeita lueskelee mielellään :). Kiitos jo etukäteen ja hyvää syksyn alkua!
Hei!
VastaaPoistaKiitos herkullisista kuvista! Ja mielenkiintoisesta ja tietorikkaasta blogista. Olenkin jo aiemminkin kysellyt sinulta vinkkejä, näin jälkikäteen niistä vielä kiitokset :). Nyt kysyisin, mitä tattaria käytät idätykseen? Muuten varmaankin aina vaan uusia ja hyviä raaka/elävän ravinnon ruokaohjeita lueskelee mielellään :).
Kiitos jo etukäteen ja hyvää syksyn alkua!
Käytän raakaa luomutattaria, jota ostan netistä 5 kg pussissa. Hyvää syksyä sinullekin!
PoistaKiitos blogistasi, olen saanut paljon tietoa. Pieniä muutoksia olen tehnyt syömisiini... totutellut makuihin. Kiitos sinulle.
VastaaPoistaKiitos, pikkuhiljaa hyvä tulee. Ei kannatakaan kaikkea muuttaa kerralla.
Poista