Nyt kun saan syödä välillä myös lämmitettyä ruokaa, olen alkanut silloin tällöin yhdistellä raakaruokaa ja lämmintä ruokaa. Terveet ihmiset saavat HHI-dieetin mukaan syödä 75 prosenttia raakaruokaa ja loput 25 prosenttia lämmintä vegaanista, gluteenitonta, soijatonta ja sokeritonta ruokaa (mieluiten höyrytettynä).
Periaatteessa
voisin lukea itseni tällä hetkellä terveeksi,
koska kesäkuun TT-kuvat olivat täysin puhtaat ja olen ollut
HHI-dieetillä jo sen kaksi vuotta, minkä paraneminen heidän mukaansa
yleensä vaatii. En kuitenkaan uskalla vielä
syödä noin paljon lämmintä ruokaa, mutta välillä ruoka maistuu paljon
paremmalta, kun osan siitä voi lämmittää.
Silloin, kun sai vielä hyviä tuoreita herneitä, söin muutaman kerran intialaista garam masalalla maustettua
kastiketta, jonka opin Raakaravintoa intialaisittain kurssilla ja sen kanssa
keitettyä kvinoaa. Tämäkin oli todella hyvää, mutta vaati tosiaan kvinoan
kaveriksi. Raakaruokakurssilla siihen laitettiin myös paljon tuoreita herneitä joukkoon, ja ne sopivatkin kastikkeeseen oikein hyvin.
P.S. Olin tänään 2,5-vuotisultrassa ja kaikki oli hyvin!!
P.S. Olin tänään 2,5-vuotisultrassa ja kaikki oli hyvin!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti