Tein viimevuotisista kuivatuista herkkutateista ja suppilovahveroista
sienisuolaa. Ostin himalajansuolarakeita, eli samanlaisia muutaman
millin paloja kuin karkea merisuolakin.Laitoin tätä himalajansuolaa Personal blenderin kipon pohjalle, päälle
runsaasti kuivattuja sieniä ja laitoin blenderin pyörimään. Suolaa ja
sieniä tuli noin 1/5 suhteessa. Suolasta tuli oikein hyvää ja se sopii
moniin ruokiin, myös kräkkereiden mausteeksi.
Tänä vuonna ei olla vielä suppilovahveroita löydetty. Eilenkin käytiin metsässä. Tuntuu, että tästä
tulee huonompi suppilovahverovuosi kuin viimeksi. Toivottavasti
kuitenkin jokunen löytyisi.
Viikonloppuna tein hyvää ja ennen kaikkea helppoa
parsakaalikeittoa blenderissä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti