maanantai 4. heinäkuuta 2016

Instakuvia ja loma-ajatuksia

Jättipapuja ja salaattia

Kesälomani alkoi viime viikolla. Päätin ottaa samalla hieman lomaa myös HHI-ohjelmastani. Tai loma on väärä sana, mutta höllään vaatimuksistani vähän. Teen mehut vain illalla ja aamumehun korvaan vehnänorasjauheesta tehdyllä mehulla ja pakuriteellä tai vaihtoehtoisesti supersmoothiella.

Vegaanista ja gluteenitonta lasagnea

Paranemisen avain -harjoituksia teen vai silloin, kun haluan, en kolmea kertaa päivässä. Ruoan suhteen höllään sen verran, että joka annoksessa saa olla jotain joskus lämmitettyä, kuten papuja, kunhan ruoka pääosin koostuu raaoista aineksista. Vegaanisuudesta, sokerittomuudesta ja gluteenittomuudesta pidän kiinni lomallakin. Nämä koen jo niin helppoina ja luonnollisina juttuina, että niistä en kaipaa vapaata.

Kokonaan raaka salaatti

Blogi kuuluu myös niihin osa-alueisiin, joista pidän loman ajan taukoa. Instagramiin päivittelen kuvia silti, koska se on niin helppoa ja nopeaa puuhaa.


Kesälomalta toivon
  • perheen kanssa vietettyä aikaa
  • kiireettömyyttä
  • aurinkoa, lämpöä
  • hiekkaa varpaiden alla
  • uimista, uimarannalla oloa
  • metsäretkiä (mustikoita, sieniä)
  • että ehtisin lukea pari kirjaa
  • että ehtisin käydä puistojoogassa

Kikhernesalaattia tahinikastikkeella

Suuri osa noista toiveista on jo toteutunutkin. Olen lukenut jo yhden kirjan ja tänään oltiin metsäretkellä ja poimittiin pakasterasiallinen mustikoita. Uimarannalla ollaan oltu pariinkin kertaan ja talviturkki on jo heitetty.

Bataattivuokaa

Oikein hyvää kesää kaikille blogin lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Mitä vehnänorasjauhetta käytät? Hyvää kesää!

    VastaaPoista