HHI-dieetissä saa kerran viikossa syödä jotain kuumennettua ruokaa.
Tänään pidin lämminruokapäivän, koska työpaikkalounaan Deli-salaatti oli
gluteenittomalle vegaanille lähes täydellinen.
Salaatin ainekset eivät toki olleet enää lämpimiä, mutta kertaalleen
keitettynä ne lasketaan lämpimiksi ruoiksi. Lämpimän ruoan määritelmänä
ei siis ole syömishetkinen lämpimyys, vaan se onko ruokaa jossain
vaiheessa kuumennettu.
Tarjolla oli yrttimarinoitua tofua, mintulla ja
wasabilla maustetua kvinoaa, marinoituja paprika- ja
kesäkurpitsalohkoja, keitettyä parsakaalia, tomaattia, kurkkua ja
erilaisia kastikkeita. Lisäksi olisi saanut kanamunaa ja parmesaania,
mutta ne jätin vegaanina tietysti väliin. Täydellistä, että tällaista
voi saada opiskelijaruokalasta ja hintakin oli ei-opiskelijalle sopiva,
6,90 (opiskelijahinta 3,90). Nam!
Olen muuten jo kokeillut kotona lähes kaikkia Raakaruokaa
Intialaisittain -kurssin ruokia, ja ne ovat onnistuneet oikein hyvin.
Samosaleipää ja samosan täytettä olen tehnyt jo useamman kerran ja
tarjoillut vieraillekin. Niiden ohje löytyy täältä. Kannattaa kokeilla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti