Lisäsin granolaan hasselpähkinöitä ja siemeniä, joita ei
alkuperäisessä reseptissä ollut ja lisäsin kurkuman määrää reippaasti. Kurkuma
ei maistu juuri miltään, mutta on etenkin syövän kannalta erittäin hyödyllinen
ainesosa. Banaanijauhe on tässä tärkeä aineosa, koska se antaa granolalle
tarvittavaa makeutta. Itse en laita sitä niin paljon kuin ohjeessa, koska
yritän edelleen vältellä liikaa hedelmäsokeria, mutta mitä enemmän banaanijauhetta,
sen parempi.
Banaanijauhetta ostin Punnitse ja säästä -kaupasta, mutta jos sellaista ei ole paikkakunnallasi, sitä saa myös esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta ja Ruohonjuuren nettikaupasta hintaan. Banaanijauhe on aika riittoisaa. Lisään sitä myös raakalettuihin ja raakaan puolukkasurvokseen makeutta antamaan. Aika pieni määräkin tuntuu riittävän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti