tiistai 20. elokuuta 2013

Lähtökohta taisteluun

Minulla todettiin triplanegatiivinen rintasyöpä (gradus 3, kasvuvauhti > 60 %) huhtikuun alussa 2013. Leikkaus oli 15.5. Kasvain oli 21 mm ja kainalossa yksi mikrometastaasi (kaikki imusolmukkeet poistettiin kainalon puolelta, mutta toiselta puolelta jäi yksi vartija poistamatta). Sytostaattihoitona saan 3 kertaa Taxotere + Xeloda ja 3 kertaa CEX. Sytostaatit aloitettiin 17.6.2013.

Levinneisyystutkimuksissa keuhkoista löydettiin epäspesifi epätarkkarajainen nodulus (mahdollinen etäpesäke siis), joka oli määrä kuvata kahden sytostaattikierroksen jälkeen uudelleen. Tänä aikana kiinnostuin kaikista vaihtoehtohoidoista, tutustuin Hippocrates Health Instituten oppeihin ja innostuin niistä todella. Nyt kotoani löytyy Solostar 3 mehustin, Vitamix ja Excalibur, joita kaikkia olen jo kovasti käyttänyt. Sytostaattien jälkeen aion siirtyä kokonaan raakaravintoon ja elävään ravintoon.

Olen lukenut Brian Clementin Life Force-kirjan, paljon raakaravinnon reseptikirjoja, katsellut kaikki HHI:n opetusvideot ja muita videoita youtubesta ja käynyt yhdellä raakaravintokurssilla. Taipaleeni on vasta alussa mutta olen valmis oppimaan koko ajan uutta ja jakamaan oppimaani muille.

19.8.2013 sain todella hyviä uutisia PET-kuvauksen jälkeen: keuhkon nodulus ei ollut muuttunut, joten onkologi piti sitä jonkun tulehduksen aiheuttamana arpena! Nyt käytän HHI-oppeja siis leviämisen ehkäisemiseen. Triplanegatiivisena en saa muita lääkkeitä sytostaattien ja sädehoidon lisäksi, joten ruoka ja elämäntavat olkoon lääkkeeni!

Perheeseeni kuuluu mies ja 1,5-vuotias poika. Suurin innoittajani toipumisen polulla ja leviämisen ehkäisemisessä on poikani, joka tuo elämääni niin paljon iloa valoisuudellaan. Hänen ja mieheni kanssa haluan elää perheenä niin kauan kuin vain mahdollista.

Tässä linkki Hippocrates Health Instituten sivuille. Näiden ohjeiden mukaan aion muuttaa elämäntapani pikkuhiljaa sytostaattien aikana ja aika kokonaisvaltaisesti näiden jälkeen.

http://www.hippocratesinst.org/

P.S. En usko syövän paranemiseen pelkästään ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Teenkin tätä vain lääketieteellisten hoitojen lisänä. En ikinä jättäisi mitään lääketieteellisiä hoitoja ottamatta, enkä suosittele sitä muillekaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti