keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Päivittäinen ruokavalio ja mehut

Jokainen päivä toistuu samanlaisena, oli arki tai juhla. Ruokavalioni on vegaaninen, sokeriton, gluteeniton ja raaka. Kerran viikossa syön lämpimän vegaaniruoan. Sokerittomuus on totaalista. Myös hedelmät, marjat ja hunaja on kielletty niiltä, jotka yrittävät estää syöpää uusiutumasta.


aamu: sitruunavesi, vehnänorasmehu (0,5 dl) ja vihermehu (4 dl) (auringonkukanverso, selleri, kurkku, inkivääri, sitruuna).
Kaikki mehut puristan itse luomukasviksista.

aamupala: kräkkeri, pähkinöitä tai kuivattuja tattarinjyviä

lounas: salaatti (töihin mukaan kotona tehty eväs, jossa mungpavun ituja, paprikaa ja kurkkua)

välipala: liotettuja ja kuivattuja pähkinöitä, dulse-levää, avokado tai kräkkeri

iltaruoka: jotain raakaruokaa, esim. salaatti, tattaripuuro, kylmä keitto tai kukkakaalimuusi ja kastike

vitamiinit: luonnolliset d- ja b-vitamiinit, lisäksi 5 kpl Chlorella-levätabletteja

ilta: vehnänorasmehu (0,5 dl) ja vihermehu (4 dl), samat kuin aamulla


5 kommenttia:

 1. Anonyymi9.1.14

  Myth: People with cancer shouldn't eat sugar, since it can cause cancer to grow faster.

  Fact: Sugar doesn't make cancer grow faster. All cells, including cancer cells, depend on blood sugar (glucose) for energy. But giving more sugar to cancer cells doesn't speed their growth. Likewise, depriving cancer cells of sugar doesn't slow their growth.

  This misconception may be based in part on a misunderstanding of positron emission tomography (PET) scans, which use a small amount of radioactive tracer — typically a form of glucose. All tissues in your body absorb some of this tracer, but tissues that are using more energy — including cancer cells — absorb greater amounts. For this reason, some people have concluded that cancer cells grow faster on sugar. But this isn't true.

  http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/cancer/in-depth/cancer-causes/ART-20044714?pg=2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HHI-instituutissa tarjoiltiin alkuaikoina hedelmiä ja marjoja. Sitten huomattiin, että syöpäpotilaat eivät parantuneet toivotusti ja hedelmät ja marjat poistettiin sairaiden ruokavaliosta. Tämän muutoksen jälkeen, syövästä parantuneiden määrä lisääntyi. Sen lisäksi että sokeri saattaa olla syövän ravintoa, se lisää tulehduksia ja aiheuttaa sokeritasapainon heilahteluja yms. Usko pois että todella haluaisin uskoa tuota ylläolevaa tekstiä ja lisätä sokerin taas ruokavaliooni, mutta en sitä tee. Yritän sinnitellä.

   Poista
 2. Anonyymi27.1.14

  Toivon, ettei tästä koidu lisää hämmennystä sokerikysymyksen osalta.. Mutta en osaa olla postaamatta kun samana päivänä törmäsin tähän videoon, ja blogiisi. Toivottavasti olisi inspiraatioksi :)

  http://www.youtube.com/watch?v=tXoe3w-v-3o

  Tsemppiä tiellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä, että näitä ruokavaliota on paljon erilaisia, tuo 80-10-10, hallelujah diet, Gerson, alkaline diet jne, mutta niistä täytyy vaan valita joku ja pysyä sitten siinä. Itse valitsin HHI-dieetin, koska pidin sitä parhaiten perusteltuna ja siitä on saatu hyviä tuloksia. Silti en sano, etteikö muillakin dieeteillä voisi päästä samaan tulokseen. Tottakai voi, kyse on vain siitä lähteekö ihmisen oma immuunipuolustus siihen mukaan vai ei.

   Poista
 3. Anonyymi2.2.14

  (tuon videon linkittänyt tyyppi täällä)
  Kokeilin tuota 80-10-10 -ruokavaliota 2 viikkoa. Se tuntui muuten tosi hyvältä, mutta oli hitsin vaikeaa saada tarpeeksi kaloreita, ja syy miksi lopetin kokeiluni oli se, että hampaita alkoi sattua ihan käsittämättömän paljon, vaikka välttelin sitrushedelmiä.
  Oli kiva löytää blogisi, kurkistan tänne aina silloin tällöin.

  VastaaPoista