Juuri ilmestyneessä tutkimuksessa on havaittu, että monista kasviksista saatava luteoliini saattaa
vähentää juurikin triplanegatiivisen syövän metastaasien syntymisen riskiä.
Tutkimuksen ensimmäisessä testisarjassa luteoliini ehkäisi keuhkometastaasien
syntymistä triplanegatiivista rintasyöpää "sairastavilla" hiirillä. Sen lisäksi
että luteoliini hillitsi syöpäsolujen liikkumista, se pystyi myös tappamaan
syöpäsoluja.
Mistä luteoliinia sitten
saa?
Tässä listaa:
- selleri
- voikukan lehdet
- porkkana
- oliiviöljy
- vihreä paprika
- parsakaali
- persilja
- timjami
- minttu
- rosmariini
- oregano
- kamomillatee
Onneksi minulla menee jokaiseen
mehuun noin neljä sellerinvartta eli käytän lähes kahdeksan sellerinvartta
päivässä. Lisäksi syön oliiviöljyä, parsakaalia ja jonkin verran porkkanaa. Salaateissa
ja lämpimissä ruoissa käytän mausteena paljon sekä kuivattuja että tuoreita
yrttejä ja juon monta kupillista yrttiteetä päivässä.
Mielenkiintoista!
VastaaPoistaKiinnostavaa ja lohdullista, kun itse sairastan levinnyttä triplanegatiivista rintasyöpää. Mutta mikähän ton pitoisuuden täytys olla, että olis merkitystä ? Siis kun hiirihän on aika pieni...Eli paljonkohan esim 70 kg naisen pktäis syödä esim persiljaa, että sais luteoliinia minkään vertaa ? Syön kyllä kaikkia näitä, ja yleensäkin yritän ihan kaikkea.
VastaaPoistaEn valitettavasti tiedä noita määriä tai pitoisuuksia. Voikukkateetä ajattelin ostaa seuraavaksi, vaikka se ei mitään kauhean hyvän makuista ole, mutta ehkä sitä voisi laittaa jonkin hyvän yrttiteen joukkoon. Minttuteetä ja kamomillateetä minulla jo on.
VastaaPoista