lauantai 22. marraskuuta 2014

Sushi




Tämän viikon lämminruokapäivänä tein sushia. Riisin tilalla käytin keitettyä suomalaista puuroutuvaa luomukvinoaa. Noista noriarkeista en oikein saanut selvää olivatko ne raakoja vai paahdettuja, mutta ei sillä niin väliäkään, koska käytin tähän ateriaan kuitenkin keitettyä kvinoaa.

Täytteeksi laitoin porkkanaa ja kurkkua. Olisin laittanut myös avokadoa, mutta sitä ei ollut. Myös wasabi oli lopussa. Lopputulos oli kuitenkin näistä puutteista huolimatta todella hyvän makuinen. Johtuu tosin varmaan siitäkin, että pelkästään keitetty kvinoa on mielestäni tosi hyvää, koska syön niin harvoin mitään lämmitettyä ja paljoa hiilihydraattia sisältävää ruokaa.

Tein susheja nyt ensimmäistä kertaa itse ja olin yllättynyt miten helppo ne oli rullata ja leikata. Norilevä maistui hyvältä ja kun sushia kasteli tamarisoijassa ja dippasi raastettuun inkivääriin, se oli oikein hyvä kokonaisuus, vaikka wasabi puuttuikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti