maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pure Hero ja MoveTurussa on ihana raakaruokakahvila Pure Hero. Nyt Puren viereen on avautunut myös joogasali Pure Move. Viime viikolla siellä oli ilmaisia joogatunteja ja kävin neljässä erilaisessa Hot joogassa. Hot joogassa en ole aiemmin käynytkään. Pidin salin lämmöstä, vaikka täytyikin muistaa juoda paljon.

Kuva lainattu Pure Moven sivuilta

Välillä kun on hyvä pyöräilykeli, enkä ole jaksanut tehdä eväitä töihin, jatkan työmatkaani parilla kilometrillä koukatakseni Puren kautta hakemassa lounasevästä mukaan. Puressa on tarjolla yleensä paljon sokerisia (kookospalmusokeri tai agave) kakkuja ja smoothieita, mutta siellä on aina ollut myös sokeriton suolainen vaihtoehto. Yleensä avokadopiiras tai pizza. Molemmat tietysti raakaruokaa. Olen syönyt erilaisia avokadopiiraita, joskus pohjassa on aurinkokuivattua tomaattia ja joskus ei. Päällisessä on välillä vihanneksia (kurkku, tomaatti) ja välillä esimerkiksi päärynää ja punaviinimarjoja. Pizzassa on ollut tuoretta ananasta, oliiveja, tomaattia jne. 


Myös salaattia on joka päivä tarjolla, mutta se ei ole täysin vegaani eikä raaka, joten sitä olen ottanut vain kerran. Smoothieissa on harmittavan paljon sokeria tai hedelmiä, mutta viimeksi uskaltauduin ottamaan Green Power smoothien kokonaan ilman sokeria ja sain se juotua kokonaan! Aika tiukkaa oli kyllä. Aineksina oli avokado, kurkku, spirulina, chia, sitruunamehu, (kookospalmusokeri, jota en ottanut), himalajansuola, mantelimaito ja herneproteiini. Smoothie oli täyttävä ja sai ollakin, kun oli kerran oikean lounaan hintainenkin (7 €). Pillillä juotuna maku ei tuntunut niin pahalta kuin mitä se olisi voinut olla suoraan juotuna. Pitääkin koittaa tehdä kotona vastaavanlaista ja juoda se pillillä. Itse en oikein pidä spirulinan tai avokadon mausta smoothieissa, mutta pillillä se ehkä menisi itse tehtynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti