maanantai 17. lokakuuta 2016

VG wok ja Delhi Darbar

VG Wok punainen curry

Alan pienin, pienin hetkin uskaltaa ajatella, että selvisin 3,5-vuotiskontrollista ja seuraava on toivon mukaan vasta maaliskuussa (ellei mitään ilmene ennen sitä). Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että saisin viettää joulun ja lapsen 5-vuotis-syntymäpäivän terveenä. Kun sairastuin lapsen ollessa 1-vuotias, en ajatellut, että olisin täällä enää hänen viisivuotispäivänään.

Tänään luin toisesta blogista postauksen joka todella osui ja kiteytti oikeastaan koko syyskuun tuntemukseni ennen kontrollia. Tapanani on toimia samalla tavalla, pitää itseni kiireellisenä ja yrittää ajatella kaikkea muuta. Toivon todella että linkkaamani postauksen kirjoittaja saa samanlaiset hyvät uutiset kuin minäkin. Eli vapauttavan tuomion; syöpää ei voida todistaa olevan sillä hetkellä kehossa.

Mutta tästä kiireen tunnusta ja pelosta on vaikeaa päästä eroon kontrollin jälkeenkään. Vieläkään en uskalla kunnolla ajatella asiaa. Ehkä tästä olotilasta täytyy päästä pienin askelin ns. normaaliin tilaan (jos sellaista enää koskaan tavoittaa). 

Sitten asiaa parista paikasta Turussa, joista saa hyvää vegaaniruokaa eli VG wok ja Delhi Darbar. VG Wokissa on mielestäni hyvä hintalaatusuhde. Toisaalta olisi kiva, jos sieltä saisi jonkun annoksen esim. pelkällä tofulla, kasviksilla ja sienillä. Jotenkin en oikein pidä niistä soija- ja seitanpaloista, koska ne muistuttavat likaa lihaa, eikä seitan ole gluteenitonkaan. Kuvan annoksena on punainen curry. Lapsi söi annoksestani riisin. 

Delhi Darbarista tilasin annoksen Channa palakia. Tämä oli tosi hyvän makuinen, parempi kuin VG wokin annos. Söin sen salaatin kanssa, mutta mukana tuli kaksi erilaista ihanaa leipää, jotka annoin miehelleni ja pojalleni herkuteltaviksi.

Delhi Darbar Channa palak

Näin söin annoksen

3 kommenttia:

 1. Suvi_B17.10.16

  Mahtava uutinen! Uusi normaali tila loytyy kylla, kuka nyt entiseen normaaliin haluaisikaan palata? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Näin se varmaan on

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuulla hyviä uutisia! Voimia arkeesi! <3

  Ja täytyypä tosiaan käydä tässä taas joku päivä Delhi Darbarissa, viime keikasta on vuosia. :) VG Wokin hinta-laatusuhteesta olen aivan samaa mieltä, ihan loistava paikka!

  VastaaPoista