torstai 14. lokakuuta 2021

Syövästä kohta 9 vuotta

Huomasin, etten ole vuoteen kirjoittanut blogiini mitään. Nämä ruokavalioasiat ovat jääneet mielessäni aika taka-alalle. Ruokavalioni on nykyään pääosin vegaaninen ja gluteeniton, mutta en ole enää niin tarkka ravinnon suhteen kuin vielä muutama vuosi sitten. Yritän syödä terveellisesti, mutta välillä herkuttelen esimerkiksi suklaalla tai sipseillä.

Sairastumiseni aikaan luin paljon rintasyöpään sairastuneiden blogeja, ja muutamat niistä päättyivät valitettavasti blogin pitäjän kuolemaan. Silloin sellaiset blogit (tai blogit, jotka vain päättyivät tietämättä miten kirjoittajan oli käynyt) ahdistivat, ja päätin, että itse laitan blogiini aina välillä postauksen ihan vaan tiedoksi että olen hengissä. Joten tämä on nyt lähinnä sellainen postaus. Saa nähdä jaksanko vielä palata blogin pariin. Voi olla että tämä on viimeinen postaus. Instagramiin laittelen vielä ruokakuvia noin kerran viikossa.

Tällä hetkellä olen siis terve ja syövästä on kulunut 8,5 vuotta. Syöpä ei ole uusiutunut kertaakaan ja kaikki on sen suhteen hyvin. Ultrassa/mammossa käyn yhä kerran vuodessa, mutta verikokeita ei enää oteta.

Mikäli haluat kirjoitella kanssani triplanegatiivisesta syövästä tai HHI-ruokavaliosta niin voit laittaa minulle viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

1 kommentti:

  1. <3. Tämä blogi on jäänyt mulle mieleen ja aina välillä ollut pakko kurkata onko täällä mitään. Ihanaa että olet terve!

    VastaaPoista