sunnuntai 10. marraskuuta 2013

LuonnonkosmetiikkaaTilasin jo toisen paketillisen luonnonkosmetiikkaa. Olen vaihtanut kaikki meikit ja ihonhoitotuotteet luonnollisiksi. Kun hiukset kasvavat alan käyttämään luonnollisista aineista tehtyjä hiustenhoitoaineita enkä enää värjää hiuksiani. Näin toimien kehooni ei tule turhia myrkkyjä immuunipuolustusta kuormittamaan. Tilasin myös kuivaharjan. Kuivaharjaus stimuloi lymfakiertoa ja poistaa kuolleet ihokerrokset. Hammastahnan kanssa valinta on aika vaikea - fluoritonta tai fluorillista? Käytän vielä molempia hiukan vuorotellen, mutta tämäkin asia pitäisi koittaa ratkaista jotenkin.

Isänpäiväksi tein täytekakun ja muitakin herkkuja oli pöydässä. Muut söivät kakkua ja joivat kahvia, mulla oli pakuriteetä ja saksanpähkinöitä. Vähän teki mieli maistaa herkkuja, mutta enpäs vaan maistanut :).

3 kommenttia:

 1. Anonyymi11.11.13

  Moikka!
  Mistä kautta tilasit tuon satsin?
  ...hienoa, että olet tehnyt päätöksen sokerista luopumiseen yms., mutta ootko sä ajatellut, että joskus ehkä voit antaa luvan pieneen "luvattomaan" herkutteluun? Mielenterveydellisistä syistä :D
  Mutta oikeesti: hatunnosto.
  Terkuin rs-sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei rs-sisko! Kiitos hatunnostosta :). Herkuttelen kyllä raakasuklaalla, vaikka sekin on tässä dieetissä oikeasti kiellettyä. Tilasin nuo ihonhoitojutut Ecco Verde -nettikaupasta, kun siellä oli aika halvat hinnat. Nettikaupan linkki löytyy tuosta mun linkkilistasta. Laitoin useimmin käyttämäni nettipalvelut siihen listaan niin ei aina tarvi etsiä niitä netistä.

   Poista
  2. Anonyymi12.11.13

   Haa, kiitos tiedosta :)

   Poista