sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Ulkona syömässä

Olen tänä kesänä syönyt kolme kertaa muualla kuin kotona. Pari vuotta sitten kävin joka päivä työpaikkaruokalassa syömässä, mutta nyt olen ottanut töihin aina omat eväät. Nykyään sitä osaa arvostaa enemmän, kun saa välillä jonkun muun tekemää ruokaa. Turusta saa jo aika monesta paikasta gluteenitonta ja sokeritonta vegaanista ruokaa.

Ensimmäisen kerran söin tänä kesänä kodin ulkopuolella Viking Amorellalla, josta kirjoitin jo aiemmin. Toisella kerralla kävin mieheni kanssa Taco Nitossa syömässä meksikolaisen salaatin. Se oli oikein hyvää ja täyttävää. Valitsin sieni-paputäytteen. Heillä olisi ollut toinenkin vegaaninen täyte, joka sisälsi muun muassa kaktusta.


Kolmannen kerran söin Ikeassa kasvispyörykät, jotka olivat hintaansa nähden ihan jees. Minun piti jättää tuo vehnä syömättä gluteenin takia, mutta söin sitten siitäkin osan.


Mökkireissulle otin mukaan papuja pahvipakkauksessa ja kookosmaitotölkin. Ne ovat hyviä vegaanieväitä, koska säilyvät huoneenlämmössä. Niistä syntyi muun muassa tällaista herkkua. Söin kastikkeen salaatin kanssa, muille oli makaronia lisukkeeksi.


Missäs vielä kannattaisi käydä syömässä? Onko ideoita?

Eliksiiri ja Kasvisravintola on jo testattu moneen kertaan ja hyviksi havaittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti