Tai ainakin vähän niinku... Sipsit on tehty Excalibur-kuivurissa. Niissä on tattarinituja, paprikaa ja sipsimäisiä mausteita kuten cayennea, chiliä ja paprikaa. Tein taikinasta aika vetelän ja laitoin sitä kuivuriin hyvin ohuena kerroksena, joten sain sipseistä sopivan ilmavia.
Dipin "kermaviilin" tein liotetuista auringonkukansiemenistä, vedestä ja tilkasta sitruunamehua. Dippimausteeksi laitoin samoja mausteita kuin sipseihinkin. Dippi ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeksi hyvää, joten huijasin vähän ja lisäsin hieman ketsuppia. Tämän jälkeen tuntui melkein kuin olisi oikeasti syönyt sipsiä dipillä.
Nam :). Entä aurinkokuivattu tomaatti lisänä dippiin?
VastaaPoistaKiitos vinkistä! Pitää kokeilla sitä seuraavaksi.
Poista