tiistai 5. marraskuuta 2013

Tattarikräkkerit

Vitamixini on niin tehokas, ettei taikinaan tarvi lisätä vettä.

Olen jatkanut 100 % raakaruokailua. Kerran tosin söin höyrytettyä parsakaalia, mutta jos ei sitä oteta lukuun, kaikki muu on ollut raakaa, vegaania, sokeritonta ja gluteenitonta. Viime viikolla tein viisi pellillistä tattarikräkkereitä. Näitä syön joka päivä salaatin tai jonkin levitteen kanssa. Levitteeksi käy esimerkiksi auringonkukansiemenlevite tai quacamole.

Tattarikräkkereihini tulee aina tattarinituja, sipulia, valkosipulia ja mausteita (basilika, cayenne, timjami, kurkuma, himalajansuola). Kasviksista laitan sekaan joitain seuraavista: kesäkurpista, paprika, tomaatti tai aurinkokuivattu tomaatti. Omegoja ja lisäproteiinia saadakseni laitan kräkkereihin pellavan-, chian- tai hampunsiemeniä. Makua ja kaloreita antamaan lisään kourallisen liotettuja pähkinöitä. 

Raakaruokailu on onnistunut hyvin. Suurin huolenaiheeni on tällä hetkellä painon tippuminen. Se on pudonnut vain muutaman kilon, mutta näillä lukemilla se ei saisi pudota enää paljoa. Tällä hetkellä vaaka näyttää 45 kiloa ja toivon, ettei se siitä enää laske. Painoa koitan nostaa pähkinöillä, avokadolla, öljyillä ja riisiproteiinijauheella. Lisäksi aloitan ensi viikolla kuntosalijäsenyyden ja toivon, että painoa tulisi lihasten vahvistamisella lisää.

Tattaritaikina menossa Excaliburiin.

Valmiit kräkkerit

2 kommenttia:

  1. Nää on hyviä! Aika helposti saa myös makuun variaatiota, jos alkaa kyllästyttämään. Miten migreeni on reagoinut raakaruokailuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreeni on mennyt paljon parempaan suuntaan, mutta vielä en uskalla vetää johtopäätöksiä ruokavalion vaikutuksesta. Teen siitä sitten postauksen, jos se helpottuu kovasti.

      Poista