tiistai 3. kesäkuuta 2014

Intialaisia makuja

Aloin olla jo aika lailla urautunut (ja siten myös kyllästynyt) tiettyihin ruokiin. Vaikka ne olivatkin aluksi suuria herkkuja, päivä toisensa jälkeen syötynä ne eivät enää oikein maistuneet. Siksipä olikin ihanaa päästä taas raakaruokakurssille.


Tällä kertaa teemana oli Intia. Ruoka oli todella hyvää ja sain taas paljon uutta inspiraatiota ruuanlaittoon. Maistoin ensimmäistä kertaa villiriisiä ja punaisia linssejä raakana. Kurssilla tehty leipä oli maukasta ja kaipasinkin jo vaihtelua ainaisiin tattarikräkkereihin. Intian maut ja mausteet sopivat raakaruokiin oikein hyvin ja kaiken lisäksi esimerkiksi kurkuma on syövän kannalta tärkeä lisä ruokaan kuin ruokaan. Tällaisia kursseja saisi olla useamminkin!

2 kommenttia:

 1. Suvi_B4.6.14

  Kauniit kuvat, herkullisen näköistä ruokaa! (Hyvä ruoka, parempi mieli, indeed :) Seuraan mielenkiinnolla iloista blogiasi, kiitos.

  Halusin kysyä sinulta, että luuletko että sitten kun tämä jakso on elettyä elämää, niin palaat entiseen (millaiseen?) ruokavalioosi vai tuleeko elävä/raaka olemaan osa elämääsi aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion jatkaa tällaista ruokavaliota päivittäisine mehuineen vielä neljä vuotta eli siihen saakka kunnes toivon mukaan saan terveen paperit. Sen jälkeen ajattelin pysyä edelleen vegaanina ja gluteenittomana, mutta otan ruokavalioon mukaan jonkin verran hedelmiä, marjoja ja hunajaa. Lisäksi enemmän lämpimiä ruokia kuten kvinoaa, amaranttia, parsakaalia, papuja, linssejä ja kikherneitä. Saatanpa joskus maistaa keitettyä lohtakin. Eniten odotan sitä, että saan syödä kokonaisen appelsiinin kerralla ja kulhollisen mansikoita. Myös erilaiset raakakakut ja leivonnaiset houkuttavat kovasti.

   Poista