torstai 26. helmikuuta 2015

Pieni blogitauko

En jaksa nyt keskittyä blogin päivittämiseen. Olen aika stressaantunut seuraavasta syöpäkontrollista (ja tiedän että stressi nimenomaan saa syövän kasvamaan...). Jos saan puhtaat paperit, niin blogi jatkuu, mutta muuten tämä blogi ja elämä oli kai tässä. Seuraava kontrolli on vasta kolmen viikon päässä, joten aika kauan saa hermoilla. Tällaista tämä on, syöpä.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi26.2.15

  Toivon sinulle kaiken mahdollisen mielenrauhan odotteluun. Toivottavasti tulokset ovat hyvät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän olla ajattelematta koko syöpää nyt tämän odotteluajan niin paljon kuin se vain on mahdollista. Nythän minulla on kuitenkin 3 tervettä viikkoa edessä ja koitan viettää sen niin hyvin kuin pystyn ja lapseni ja perheeni seurasta nauttien.

   Poista
 2. Anonyymi26.2.15

  Ihaillen olen lukenut päämäärätietoisista valinnoista, joita olet joutunut tekemään pyrkiessä vahvistamaan kroppaasi. Olet tehnyt todella paljon työtä (vaikka ne nyt jo arjessasi ilmeisen kohtuuhelposti sujuvatkin) oman ruokavaliosi muuttamisessa. Uskon, että tekemäsi valinnat kantaa ja saat positiivisia uutisia. Kiitos kun olet jakanut tietojasi ja toivottavasti palaat bloggailemaan. T. Tiuku

  VastaaPoista
 3. Anonyymi27.2.15

  Lotte hyvä, olet niin paljon tehnyt terveytesi eteen työtä että saat varmasti hyviä uutisia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan niin! Vaikka välillä toivon ylläpitäminenkin on haastavaa,

   Poista
 4. Suvi_B2.3.15

  Odottaminen on valilla piinaavaa, joten lahetan paljon rauhallista mielta ja karsivallisyytta talle ajalle. Odotan ilolla seuraavaa juttuasi! :)

  VastaaPoista