sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Raakapizzaa


Raakapizzaa

Viime viikolla kävin Puressa syömässä herkullista pizzaraakapiirasta. Ajattelin kokeilla tehdä kotona jotain samantyyppistä. Pohjan tein cashewpähkinöistä, pellavansiemenistä ja kookosöljystä. Päälle laitoin tomaatti-aurinkokuivattutomaatti-kastiketta.

Täytteeksi tuli oliiveja, kesäkurpitsaa, tomaattia, ananasta ja salaattia. Päälle tein kuorrutuksen maustamattomasta cashewjuustosta ja pinnalle ripottelin oreganoa. Tämän jälkeen laitoin koko komeuden muutamaksi tunniksi kuivuriin, ja ai että tuli hyvää! Kannattaa testata.


Puren pizza

Omaa pizzaa ja salaattia

2 kommenttia:

  1. Anonyymi6.10.15

    Voisin syödä tuota pizzaa just nyt jos joku olis tehnyt sen mulle valmiiksi :D Nälkäisenä ei varmaan kannata aloittaa tämän pizzan tekoa kun kerta kuivurissakin menee se pari tuntia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin sama ongelma mulla yleensä. Tulee töistä nälkäisenä, eikä ole mitään syötävää. Pitäisi olla oma raakaruokakokki. Itse asiassa tuon pitsan voi tehdä myös ilman kuivuria. laittaa sen pohjan vain jääkaappiin kovettumaan noin 15 minuutin ajaksi ennen kuin laittaa täytteet päälle. Olen tehnyt niinkin ja hyvää tuli. Ei tämä ihan pikaruokaa silti ole, kun pitää nuo juustot ja kastikkeetkin itse tehdä. Jos ei ole niin tarkka ruoan raakuudesta, pohjan päälle voi laittaa myös valmista tomaattisosetta.

      Poista