lauantai 23. tammikuuta 2016

Lion’s Mane eli siiliorakasTässä tulee viimeinen blogiyhteistyöjuttu. Four Sigma Foodsin (nykyään Four Sigmatic) instant Lion’s Mane -jauhe vaikuttaa ennen kaikkea aivoihin. Sen on tutkimuksissa todettu parantavan muistia, lisäävän luovuutta ja auttavan keskittymisessä.

Lion’s Manea on käytetty pitkään Japanissa ja Kiinassa lääkinnällisenä sienenä, mm. parantamaan aivotoimintaa, parantamaan immuniteettia, tasoittamaan verensokeria, nopeuttamaan haavojen paranemista, edistämään ruoansulatusta ja lievittämään tulehduksia. Japanissa Lion’s Mane on nimeltään Yamabushitake.

Tällä tuotteella ei siis ole juurikaan tekemistä syövän parantamisessa, mutta aion ottaa näitä jauhepusseja töihin mukaan ja seuraavan kerran, kun en osaa keskittyä lukemaani tai osaa muodostaa siitä järkevää tekstiä, otan teen sijasta tätä sienijuomaa. Näitä hetkiä on useampi viikossa, joten sienijuomalle varmasti löytyy käyttöä. Voin sitten myöhemmin raportoida, oliko juomasta mitään apua näissä tilanteissa.

Olen maistanut juomaa vasta kerran, koska olen keskittynyt enemmän reishiin ja chagaan. Jauhepussit ovat olleet kotona, ja kotona ei onneksi tarvitse niin paljon muistia ja keskittymistä kuin työssä, joten ne ovat jääneet tähän asti yhtä lukuun ottamatta käyttämättä.

Siiliorakkaan lisäksi Instant-pusseissa on minttua, tähtianista ja steviaa. Maku on aika samantapainen kuin muissakin FSF-pusseissa ja juon tätäkin mieluiten mantelimaidon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti