maanantai 26. syyskuuta 2016

Ilmainen lounas

Roots Kitchenin salaatti

Sanotaan, ettei ilmaisia lounaita ole, mutta tämä nyt melkein oli: 3,90 kuljetuksen kanssa. Tilasin Woltilla Roots Kitchenistä lounaan työpaikalleni. Rootsilla on yleensä kolme ruokavaihtoehtoa: lämmin ruoka, salaatti ja keitto. Kaikki alle kympin hintaisia. Itse päädyn yleensä salaattiin. Tällä kertaa lounassalaattina oli ”Salaattia parsa-ja kukkakaalista ja yrttisestä quinoasta sekä hummusta (g, m, v)”. Tämä oli  hyvää ja tuoreet yrtit maustoivat ruokaa ihanasti. 

Ruoka tuli todella nopeasti, olisiko mennyt 15-20 min. Lähetin matkaa sai seurata minuuttiaikataulun mukaan, joten osasin mennä ovelle vastaan. Luottokortinkin sai skannattua appsiin, niin ei tarvinnut alkaa näpyttelemään, eikä muuten osoitettakaan tarvinnut kirjoittaa, kun sovellus paikansi minut kartalla. Tämä on helppoa työpaikkaruokailua, silloin kun ei jaksa tai ehdi tehdä eväitä. Ainut lähistölläni oleva vegaaniruokapaikka, josta saa gluteenitonta ruokaa, on opiskelijaruokala, jossa saa aina jonottaa noin puolisen tuntia. 


Sain ruoan alle vitosella, koska sain tutulta promokoodin, jolla saa ensimmäistä kertaa Woltiin rekisteröityessään 10 € alennusta. Nyt kun tein oman tilauksen, sain myös oman promokoodin, jota voi jakaa eteenpäin. Oma koodini on LDYH, jota saa käyttää, mikäli haluaa 3 ilmaista peruskuljetusta (huom. tekstiä muutettu, ennen sai 10 e alennusta). Koodi pitää antaa silloin kun rekisteröityy Woltiin ensimmäistä kertaa. 

Wolt-koodi LDYH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti