maanantai 12. syyskuuta 2016

Vitamiinit ja lisäravinteet


Käytän niin paljon luonnollisia lisäravinteita ja vitamiineja, että tarvitsen niille dosetin, ettei joka päivä tarvitse availla montaa purkkia ja miettiä, mitä on mahtanut jo ottaa. Minulta on pari kertaa kysytty yksityisviesteillä, mitä lisäravinteita ja vitamiineja käytän ja viimeksi eräs lukija pyysi tarkkoja linkkejä, mistä ostan ja mitä merkkejä.

HHI:n mukaan tärkeintähän vitamiineissa on se, että ne ovat luonnollisia (esimerkiksi kasviksista ja hedelmistä peräisin). Keräsin lukijalleni Iherb-tilauksistani listan ja jaan sen nyt myös täällä blogissa, mikäli asia kiinnostaa muitakin. 

Tässä listaa mitä ostan iHerbistä:

Amazing Grass, Green SuperFood, Chocolate Drink Powder

Sunwarrior, Classic Protein, Raw Vegan Superfood, Vanilla

Healthy Origins, Organic Chlorella
 
Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc

Paradise Herbs, Turmeric

Nature's Way, Nettle Leaf

Garden of Life, Vitamin Code, RAW D3, 5,000 IU


Garden of Life, MyKind Organics, B-12 Organic Spray

California Gold Nutrition, Curcumin C3 Complex

Now Foods, Saccharomyces Boulardii

Maine Coast Sea Vegetables, Organic

Maine Coast Sea Vegetables, Dulse


Jos käytätte iHerb-koodiani HTF016, saatte alennusta ensimmäisestä tilauksestanne.
Muistakaa tullirajat, jos ostatte iHerbistä!


7 kommenttia:

 1. Anonyymi19.9.16

  Hei, aikamoinen satsi vitskuja. Käytö mittauttaa vitamiinitasoja verestä tai huomaatko voinnista jos jokin hivenaine on vähissä? Syötkö "napit" pitkin päivää jotta imeytyvät varmemmin? Monet hivenaineet ja vitamiinitkin reagoivat keskenään, kuten lääkkeetkin ja eivät välttämättä imeydy. Ja kuinka varmistelet että tuotteet ovat varmasti puhtaita? Itse kammoksun tilata ulkomailta juuri kemikaalien ja vierasaine jäämien pelossa. Muutoinkin pyrin saamaan ravinnolla ison osan vitamiineista, näin ne imeytyvät parhaiten. Anteeksi tämä kysely, mutta itse olen sen verran ennakkoluuloinen monien pillereiden suhteen, että pidän ruokavaliossani tiettyjä ruokia/ruoka-aineita vain saadakseni hivenaineita ja vitamiineja.

  VastaaPoista
 2. Se onkin näissä se juttu, että nämä eivät ole keinotekoisia vitamiineja, vaikka pelkkää kasvista ja hedelmää. Katso vaikka iHerbistä noiden ainesosalistat. Olen mittauttanut vitamiinitasoni ja ne ovat hyvät. Rauta on ollut välillä tosin liian matala, mutta d ja b12 ovat olleet sopivat. Syön yleensä kaikki kerralla illalla tai aamulla, milloin satun muistamaan. Nuo merkit mitä tilaan ovat hyviä, niin sillä varmistan, olen kysynyt asiasta enemmän tietävältä, mikä merkki olisi paras ja hän vastasi, että Garden of life, jota mulla suurin osa onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vain pelkkää kasvista ja hedelmää, ei vaikka....

   Poista
 3. Anonyymi24.9.17

  Hei saan vsin 0.65$ alennuksen koodillasi iherbista.en 5-10$.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi24.9.17

  Garden of lifen b 12-vitamiini maksaa 30c /pv kympin/kk.melko kallista verrattuna synteettisiin 15e 100kpl

  VastaaPoista
 5. Myydaanko suomessa luonnollisia vitamiineja?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14.9.23

  Mikä tekisi Garden of lifesta tai näistä muista sen luonnonmukaisempia kuin muutkaan vitamiinit?Garden of Lifen B12-vitamiini on tehty fermentoimalla niin kuin kaikki muutkin B12-vitamiiniravintolisät ja D-vitamiini säteilyttämällä ultraviolettivalolla niin kuin muutkin D2-vitamiinit.D3-vitamiini tehdään lampaan lanoliinista.

  VastaaPoista