tiistai 7. kesäkuuta 2016

Instagram-kuvia ja pari Youtube-linkkiä

Auringonkukansiemenpesto ja kesäkurpitsapasta

Nokkossipsit

Bataatti-kikherne-kookoskermakastike ja salaatti

Fafasin Vegan meze

Herkkusieni-kookoskermakastike ja saalaattia

Salaatti, jossa herneen- ja linssinituja

Katselin tai oikeastaan kuuntelin puhelimen kuulokkeista eilen kaksi hyvää Yuotube-videota samalla kun tein ruokia ja mehuja. Molemmat suomenkielisiä. Ensimmäisessä puhutaan Paranemisen avaimesta ja kerrotaan kaksi paranemistarinaa. Toisessa puhutaan mm. ruokavaliosta syövän hoidossa ja ennen leikkausta. Molemmissa videoissa on Uskalla parantua -blogin Karita Aaltonen, joka on parantunut pahanlaatuisesta aivokasvaimesta lääketieteen, ruokavalion ja mielen harjoitusten kautta.
Ensimmäisessä videossa kuullaan myös Miia Huitin paranemistarina Paranemisen avainten avulla.

Viisas elämä -messut 2015

Karita Aaltonen ja Heikki Harju

2 kommenttia:

 1. Anonyymi13.6.16

  Lotte, seuraan blogiasi, vaikka itse en pysty samaan suoritukseen. Otan käyttöön se, mihin pystyn, eli murusia. Yksi murunen on seesamimaito. Kerro vain, kun nimenomaan kuori sisältää arvokkaita elimistölle aineita ja blenderista siivilöimme vain nestemäinen sekoituksen osa, mitä se "maito" sisältää? Itse käytän seesamia vain kuorineen ja heittämällä hukkaan valtavan hyödyllisen osan mietin, mitä sitten jää jäljelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että maidossa on myös kuorta mukana, jos tekee kunnon blenderillä, joka saa siemenet hyvin rikki. Sen siivilään jäävän osan voi halutessaan käyttää esim. kräkkereihin tai kuivurikekseihin. Jos ei halua, että mikään menee hukkaan, voi käyttää kokonaisista seesaminsiemenistä tehtyä tahinia. Niistä löytyy sekä raaka- että tavallista versio. Itse käytän Urtekramin luomutahinia, joka om tehty kokonaisista seesaminsiemenistä (ei raaka), enkä tee (enkä juo) enää ollenkaan seesammaitoa. Nykyään teen vain mantelimaitoa itse.

   Poista