keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Paranemisen avain


Luin Alexander Loydin ja Ben Johnsonin kirjan Paranemisen avain. Kirjoitan tähän lyhyitä muistiinpanoja kirjasta, koska kirja oli kirjastolaina, ja voin sitten itsekin katsoa täältä, jos jotain unohtuu. 

Pyhä Augustinus: ”Ihmeitä tapahtuu, ei luonnonvastaisesti vaan sen vastaisesti, mitä luonnosta tiedämme.”

Maa-planeetalla on yksi asia, joka voi ratkaista lähes minkä tahansa ongelman elämässäsi. Mikä se on? Kehon immuunipuolustusjärjestelmä.

Maa-planeetalla on yksi asia, joka estää ensimmäistä yhtä asiaa tapahtumasta. Mikä se on? Stressi. Sairauksilla on yksi alkusyy, ja se on stressi. Paranemisen avain poistaa stressiä, mikä on todistettu sykevälivaihtelutesteillä. Sympaattinen hermosto (”Taistele tai pakene”) aktivoituu stressissä ja pysäyttää mm. immuunijärjestelmän toiminnan. Stressi aiheuttaa energiatason ongelmia kehossa.

Oikea kysymys: Mikä stressi estää immuunijärjestelmääni parantamasta tätä ongelmaa ja miten voin korjata asian?

Maa-planeetalla on yksi asia, joka saa ensimmäisen yhden asian (immuunipuolutus) taas tapahtumaan. Mikä se on? Sydämen tason (tiedostamattomien) ongelmien ratkaiseminen.

Positiivinen ajattelu ei paranna solumuistoja, ja selviytymisstrategiat vain pahentavat asioita, koska selviytyminen lisää stressiä

Kaikki muistot ovat energiaa, joka on tallentunut ja muistetaan kuvina, ja 90 % niistä on tiedostamattomia.

Jokainen ongelma on energiatason ongelma. Jos pystyy parantamaan energiatason ongelman, pystyy parantamaan myös minkä tahansa siitä johtuvan, elämässä ilmenevän ongelman. Paranemisen avaimet on kvanttifysiikkaan perustuva hoitomenetelmä, joka muuttaa kehon energiavärähtelyjä.

Tiedostamattoman mielen ongelmat säätelevät terveydentilaamme. Ne voivat värähdellä tuhoisalla taajuudella ja saada aikaan stressiä. Paranemisen avain parantaa tuhoisat solumuistot, kuten tuhoisien tunteiden, uskomusten, asenteiden ja ajatusten paraneminen todistaa. 

Ongelmien parantamiseksi ja parannettava stressi, stressin poistamiseksi on parannettava muistot

Neljä paranemiskeskusta:

Nenänharja: nenän ja kulmakarvojen välissä kulmakarvojen keskellä
Aataminomena: Suoraan aataminomenan keskellä
Leuat: Leukaluiden takakulmassa pään molemmilla puolilla
Ohimot: Noin sentti ohimoista ylös- ja taaksepäin pään molemmilla puolilla

Vie kädet ylläkuvattuihin neljään asentoon, siinä järjestyksessä kuin ne on kuvattu ja anna energian säteillä rentoutuneista sormistasi (aivan kuin sormesi olisivat rykelmä pieniä taskulamppuja) paranemiskeskuksiin 5-7,5 cm etäisyydellä kehosta. Voit pitää sormet suorina tai taivutettuina. 

1. Arvioi kuinka paljon ongelma vaivaa sinua asteikolla 1-10
2. Tunnista ongelmaan liittyvät tunteet ja/tai epäterveet uskomukset
3. Tunnista muisto: Mieti, onko sinusta joskus aiemminkin tuntunut samalta, vaikka olosuhteet olisivatkin olleet erilaiset. Pyri löytämään samankaltainen tunne. Älä jää pohtimaan – kysy vain itseltäsi, onko sinusta joskus tuntunut samalta kuin juuri nyt. Haemme samankaltaista tunnetta, emme olosuhteita. Valitse varhaisin tai vahvin mieleesi tuleva muisto ja keskity aluksi sen parantamiseen.
4. Arvioi muisto asteikolla 0-10
5. Lue paranemisrukous ja sisällytä siihen kaikki esiin tulleet muistot: ”Rukoilen, että kaikki tietoiset ja tiedostamattomat kielteiset kuvat, epäterveet uskomukset, tuhoisat solumuistot ja fyysiset ongelmat, jotka liittyvät [ongelmaani] löytyvät, avautuvat ja paranevat täyttyessäni valolla, elämällä ja (Jumalan) rakkaudella. Rukoilen myös, että paraneminen tehostuu satakertaiseksi.”
6. Pidä käsiä jokaisessa asennossa 30 sekuntia ja toista totuuslause, joka torjuu epäterveen uskomuksen tai kohdistuu ongelmaasi. Keskity myönteiseen, ei kielteiseen. Käy läpi kaikki neljä asentoa ennen kuin lopetat (yleensä useamman kerran). Käytä avainta ainakin 6 minuutin ajan. (totuuslauseita löytyy osoitteessa www.thehealingcodebook.com.
7. Arvioi ongelmasi voimakkuus uudelleen käytettyäsi avainta. Kun muistosi on voimakkuudeltaan 0 tai 1, voit siirtyä muistoon tai ongelmaan, joka vaivaa sinua seuraavaksi eniten.

Käytä paranemisen avainta 3 kertaa päivässä. Tärkeintä on säännöllisyys. 

Mitä seurauksia voi odottaa: Muutokset muistikuvassa (kuvasta häviää siihen liittynyt intensiivinen tunne, kuva itse ei häviä. Tähän liittyy usein rauhan tunne, ja tunne siitä, että asia on käsitelty) ja muutokset ongelmassa, joka vaivaa eniten.

Lopuksi linkki vielä 6 minuutin musiikkikappaleeseen, jossa tulee äänimerkit 30 sekunnin välein, jolloin voi vaihtaa käsien asentoa oikeaan aikaan.

Healing codes timer 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti